CHRISTIAN BLEIMING


Nascut el 1960, pertany a la generació intermèdia Christian Bleiming de blues & boogie d'elit a Alemanya. El "westfalià Boogie King" de Münster juga l'estil tradicional de la forma de "Pinetop" Smith, Meade "Lux" Lewis i altres vells mestres. Ell no interpreta només clàssic del gènere, però també introdueix amb la ràdio composicions originals. 

Com passa regularment a pianista solista del WDR 3 televisió talk show "Teatre Cafe Live" Christian  Bleiming va tocar  la seva primera en Münsterland, adquirint  certa famales seves gires el van fer anar cap  el camí a Sylt, Dresden, a l'Llac de Constança o fins i tot a l'estranger. 

La seva manera distintiva de tocar el boogie-woogie, combinat amb un profund sentit del món del Blues per a  piano, es va convertir en un estil de piano molt personal   Sempre va tornar a la ràdio, aparicions en televisió i concerts en viu amb cantants Angela Brown, Jeanne Carroll, els bluesmen "Big" Joe Duskin, Tommie Harris, Albie Donnelly, Guitar Crusher, "Big" Jay McNeely, Tommy "Boig" Jones, així com el mestre de la boogie-woogie, Axel Zwingenberger. 

Entre 1990 i 2014 Christian  Bleiming va publicar uns  CDs, documentant la seva carrera pianística . Sobretot després del seu tercer àlbum, "Boogie Woogie Power-Train", que d'aquesta manera s'estableix la referència al so de l'antic ferrocarril i els orígens del Boogie piano, el Münsterländer s'ha consolidat en el cercle dels grans. 

                                   



                   

Recording made on the 6th of February 2015 at the Museum Abtsküche in Heiligenhaus in Germany. Here was a Stride, Swing & Boogie-Woogie evening organized by Kulturbüro Heiligenhaus with Stephanie Trick and Christian Bleiming.

Here Christian Bleiming playing the Clarence "Pinetop" Smith classic recorded on the 29th of December 1928 in Chicago.



                


                




Comentarios

ENTRADES MES VISTES DARRERS 30 DIES