MORITZ SCHLÖMER



Pianista y Batería ! 

Moritz Schlömer, nascut el 1987, va començar a l'edat de 7 anys a tocar la bateria. En els seus inicis escénics fa formar part del duo de Boogie Woogie amb el pianista Stefan Ulbricht i des de fá uns anys que forma part  de l'escena Boogie alemany. A l'edat de 18 anys, va tocar  per primera vegada amb Axel Zwingenberger, que segueix sent el que més el van inspirar. Quan no està amb Stefan Ulbricht girant per  l'estranger, desenvolupant  altres projectes , per exemple tocant Boogie Woogie piano en solitari. 
Així Moritz Schlömer ha de tenir les millors condicions d'allò més autèntic possible a aquest so ó estil, ja sigui a la bateria o a les tecles.  Per respondre a la  la pregunta que tanta gent l´hi fá a ell quin instrument li va millor , ó se sent més a gust,  ell respon: " Depen del que em resulti  més divertit!". Perquè  la diversió mitjançant la música és el més important per Moritz Schlömer. El seu lema: "No hi ha música sense diversió i rés  no és divertit sense música!" 

A l'octubre de 2011, Moritz Schlömer va ser guardonat amb el Premi de boogie-woogie alemanya "Pinetop" en la categoria jove pianista.
Nacionalitat: Alemany
Data de naixement: 1987.06.08
















Comentarios

ENTRADES MES VISTES DARRERS 30 DIES