FATS WALLER to J.M.V. in Memoriam ..............

Resultat d'imatges de fats waller boogie woogie suite


      Avui fá 12 díes que ja no está aquí, vostè no sabía que cada diumenge recordaba des 
d´aquest modest blog inspirat en vosté mateix i el seu ídol FATS WALLER , les tardes de Boogie Woogie que després de dinar a la nostra modestísima vivenda , alló de café copa , puro i una estoneta de piano, quasi sempre eren les mateixes peçes , pero tant se val........ era com u ritual que mai no podia faltar. Després d´estar més de 23 díes greument malalt a l ´Hospital, sense perdre el seu sentit de l ´humor fins quasibé el darrer instant, retro un petit pero sentit homenatge , enriquit per la seva lliço de vida que ens va donar sobre tot en els darrers temps mai un gest torçat , mai una mala cara i sempre unes mostres d´agraïment que sincerament a mi em valen per a tota una vida de moments viscuts, de bons i molts de dolents també perqué no dir-ho , malgrat tot el meu respecte i entomo la seva darrera lliço com a estímul per continuar sense vosté físicament peró sempre amb el seu record viu . Fins aviat , com podrá veure li poso unes quantes peçes del FATS WALLER amb imatges incloses per tal de completar aquest record d´avui , diumenge a la tarda a la hora de sempre mes o menys ... i que no falti mai .  A REVOIRE !!  

               

               


               


               


               

               


Resultat d'imatges de fats waller boogie woogie srtomp

















Comentarios

Unknown ha dicho que…
Bon costum el d'escolar una mica de música de la ma d'aquest gran pianista. Costums que deixen petjada. I és que la música té la qualitat de fer reviure moments viscuts amb gran nitidesa. Una abraçada molt forta i gràcies per compartir-ho.
Igualment Nestor , tú ho saps millor que ningú , caminar per la vida acompanyat de la música li dona un sentit afegit , que no tot-hom té ; de grandísima sort qualificaría aquest dó ..... tindre el cap ple de notes molts camins ajuda a apaivagar els cops que reps sense voler-los .............

ENTRADES MES VISTES DARRERS 30 DIES